Benieuwd naar de resultaten?

Natuurlijk streven we allemaal naar meetbare resultaten. En met onze CRYO-behandelingen, eventueel in combinatie met EMS Reshape (afhankelijk van je gewenste figuur), ben je op de juiste weg om die gewenste resultaten te behalen. Als je twijfels hebt over de effectiviteit van deze behandelingen met alleen apparaten, bekijk dan onderstaand de resultaten die zijn behaald in kuurvorm.

Wordt er daadwerkelijk vet verwijderd?

Onze gecertificeerde CRYO-apparatuur, de CRYO2, bevriest vet niet, maar pakt hardnekkig vet aan bij temperaturen die 100% veilig zijn (2 tot 4 graden). De koelvloeistof stroomt door zachte behandelpads, waarbij vet op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. Eenmaal verwijderd, komt dit vet niet meer terug.

Het succes van onze Cryo-behandelingen

Uit resultatenanalyse blijkt dat de meeste behandelingen zeer succesvol zijn verlopen. Dit betekent dat behandelde vetcellen verdwijnen en dat je figuur duidelijk verbetert. Om je doel te bereiken, is een reeks behandelingen nodig, evenals bereidheid om je voedings- en levensstijlgewoonten aan te passen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van je gewenste resultaat, dat we bepalen tijdens een persoonlijke intake. Tijdens deze intake onderzoeken we samen de specifieke zones waar je verbetering wilt zien. We kunnen niet beloven dat je buikje na slechts één kuur volledig verdwijnt. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig. De helft van de klanten kiest de combi-behandeling CRYO-EMS.