Train je buik of bil spieren met de EMS Reshape

De voordelen van EMS Reshape:

  • Spiermassa vergroten en vet verminderen
  • Versterkt de CRYO-behandeling
  • Geen hersteltijd 
  • Geen spierpijn
  • Strakke billen en/of buik in 4-5 weken!
  • Training van 30 minuten

maak een afspraak voor jouw EMs Reshape
sessie voor € 59

Vet afbraak en spieropbouw

EMS Reshape stimuleert maximale spiercontracties die je niet kunt bereiken tijdens een gewone trainingssessie. Deze sterke spiercontracties zorgen ervoor dat zowel het aantal spiervezels als het volume van elke afzonderlijke spiervezel toeneemt. Tijdens deze contracties verbruiken de spieren aanzienlijke hoeveelheden vet. Als je een strakker, gespierder uiterlijk wilt, is EMS Reshape de oplossing.

Waarom EMS Reshape?

Als het gaat om het krijgen van een strakker lichaam, draait het niet alleen om vetverlies. Ons lichaam bestaat namelijk voor 30-40% uit spierweefsel. EMS Reshape is ontworpen om zowel vet te verminderen als spieren op te bouwen. Het resultaat is een strakkere en plattere buik met beter gedefinieerde spieren of stevigere en rondere billen. Deze technologie biedt snellere resultaten dan conventionele methoden.

Waarom EMS Reshape sneller werkt

EMS Reshape is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is een baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het niet alleen jouw vet verbrandt, maar ook jouw spieren opbouwt. Dit is de sleutel tot een strakker lichaam. Ten slotte is EMS Reshape een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van 2 tot 3 dagen. In een periode van 4 tot 5 weken produceert het meer getinte abs en strakkere billen. EMS Reshape is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator.

Onderzoeken hebben aangetoond dat EMS Reshape kan leiden tot een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag, met name na behandelingen van de buikstreek met dit op magnetisch veld gebaseerde apparaat.

De voordelen

De kosten

De resultaten

maak een afspraak voor jouw EMs Reshape
sessie voor € 59

Tarieven EMS Reshape

Een kuur mag in 2 x worden betaald.

Veel gestelde vragen

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 10-15 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd en slappe buikspieren zijn hersteld. De behandelingen vinden plaats 1 of 2 x per week (afhankelijk van je overige beweging/sport). Het uiteindelijke effect is na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en ons Proteïne Dieet geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men erna ook de leefstijl aanpast. Indien men minder let op voeding en beweging kunnen er enkele behandelingen extra nodig zijn.

Je het volgende behandelen:

• Buik, maag flanken of
• Billen (en evt. heupen) of
• Voor- of achterkant benen of
• Binnenkant bovenbenen

Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om goed op de voeding te letten en koolhydraten en vetten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan. We hebben een Proteïne Dieet met weekmenu’s die je kunt volgen.

Nee, deze behandeling is pijnloos. 

Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging, sporten en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat.

Ja, de behandeling is 100% veilig. 

Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.