Compressietherapie

Voordelen

 • Vermindering omvang
 • Vermindering Cellulite
 • Vermindering vocht
 • vermindering pijn
 • Verbetering bloedcirculatie
 • Verbeterde lymfestroom
 • Ontspannende therapie
 • Snel resultaat

Oedeem Kuur

Compressietherapie Proefbehandeling € 39 (40 min) / Kuur 8x € 295

Een verslechterde lymfestroom verstoort de afvoer van vocht, waardoor dit kan ophopen in de benen en buikzone. Teveel vocht bemoeilijkt het afvallen in deze zones, zelfs als je actief beweegt of sport. Dit kan leiden tot ophoping en verkleving van vet op de benen en heupen, wat verergert naarmate je ouder wordt. Teveel vetophopingen verstoord de bloedcirculatie zodat je pijnlijke en rusteloze benen, zwellingen en moeilijkheden met bewegen kunt ervaren.

Sporten helpt vaak niet om op specifiek deze gebieden af te slanken vanwege het overtollige vocht. Dit moet er eerst uit. Compressietherapie biedt dé oplossing voor deze problemen! Deze behandeling stimuleert de natuurlijke lymfestroom door druk uit te oefenen van de voeten naar boven, waardoor vocht uit de benen en buik wordt afgevoerd en de bloedcirculatie verbetert.

Na deze behandeling moet je bewegen. Dat kan zijn fietsen, wandelen of bij ons of elders sporten. Dan ga je starten met het verbranden van vet op je buikzone en benen. Ook de buikzone kan in omvang verminderen doordat het vocht wordt afgevoerd en je daar eindelijk vet kunt verbranden. 

Omdat het een “defectje” van jouw lichaam is, een verstoorde lymfestroom, is een onderhoudskuur (na de 1e kuur aanbevolen en te blijven bewegen/sporten.

Anti-cellulite Kuur

Rol Shaper + Arosha Bodywraps + Compressietherapie € 395

Als de hoeveelheid vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt, raken de bloedvaten vernauwd. Door de verminderde bloedcirculatie kunnen vet, vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en vertoont de huid onregelmatigheden zoals bobbeltjes en putjes. Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd, omdat de huidstructuur doet denken aan de structuur van een sinaasappelschil. Cellulite komt vooral voor op de (boven)benen, billen en armen. Cellulite is volkomen onschuldig, echter je wil er wel vanaf. De ernst waarin je cellulite hebt bepaalt hoever je het kunt verminderen. Het aantal kuren die je nodig hebt is daar ook afhankelijk van. Voorafgaand aan de compressie therapie ga je de verharde vetcellen losrollen op de Rol-Shaper. Daarna krijg je Arosha anti-cellulite Bodywraps aan en vervolgens ga je in het speciale pak. Dit is een complete 3 in 1 kuur, waarmee je jouw huid gladder en strakker kunt krijgen. We hebben al hele mooie resultaten weten te behalen, na 8-16 behandelingen. 

De behandeling

Je neemt plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats die zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel ‘pressotherapie’ genoemd. Een behandeling duurt 40 minuten.

Compressietherapie wordt aangeboden in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van onder andere de fase van cellulite en/of de hoeveelheid vocht. Ervaring leert dat de meeste klanten met een kuur van 8-16 behandelingen klaar zijn en de onderhoudskuur vervolgen.

Bodywraps

Je kunt het combineren met Arosha bodywraps. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een mooiere huid. Na het aanbrengen van de bodywraps neem je plaats in het compressiepak. 

Rolshaper

Bij hardnekkige vetverklevingen is de Rolshaper een aanrader. Deze rolt de verklevingen los. 

Welk probleem

We hebben verschillende programma’s om bij een probleem in te zetten. Zoals: 

 • Vermindering van vocht
 • Vermindering van Cellulite
 • Vermindering van omvang
 • verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom (Lymfedrainage)
 • Ontgiftging
 • Lipoedeem
 • Vermoeide, rusteloze en pijnlijke benen (sta beroepen)

We kunnen Lymfoedeem, als gevolg van hartproblemen, kanker of nierfalen niet behandelen. Daarvoor dien je bij een specialist onder behandeling te zijn.

Wat is lymfoedeem

Wat is lymfoedeem? Lymfoedeem is een abnormale ophoping van lymfevocht in het lichaam dat ontstaat als de lymfevaten het lymfevocht niet voldoende kunnen afvoeren. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld beschadigde of verwijderde lymfevaten, slecht functioneren van het lymfesysteem of te grote aanmaak van lymfevocht. Wat is lymfoedeem? Lymfoedeem is een abnormale...

Lees meer

Wat is lipoedeem

Wat is lipoedeem? Lipoedeem is een aandoening van het vetweefsel dat vrijwel uitsluitend voorkomt bij vrouwen. Bij lipoedeem ontstaat er een ongelijkmatige verdeling van het vetweefsel in het lichaam, vaak rond de heupen, billen en dijen, onderbenen, binnenkant van de knieën of armen. Lipoedeem is een aandoening van het vetweefsel...

Lees meer