Cryolipolyse

  • Vet definitief weg
  • Groot behandel oppervlak
  • Behandeling is pijnloos
  • Veilig: geen bijwerkingen
  • Geen medische ingreep
  • Geen hersteltijd

Na 4 behandelingen:

Dé oplossing om buikvet definitief te verwijderen

De Cryolipolyse behandeling zorgt ervoor dat de vetlaagjes onder je huid intensief worden afgekoeld. Die vetlaagjes zijn niet bestand tegen de lage temperatuur en breken zichzelf af. De behandeling is ontspannend, veilig en pijnloos. Een grote ‘koelpad’ wordt op je  ‘probleemzones gelegd. Daar voel je niets van. Na zo’n behandeling kun je gewoon verder met je dagelijkse activiteiten. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenste huidlaag verdwijnt het vet wat is afgekoeld definitief. Je kunt zo vaak een behandelingen doen als je wilt of nodig hebt. Gemiddeld is bij 4 behandelingen al 8-12 cm vermindering meetbaar. Je start met een proefbehandeling en erna is het mogelijk losse behandelingen of tekens een kuur van 3x te boeken.

Unieke behandelpad

Wat de behandeling bij Shape the Body nu echt uniek maakt, is dat we in één enkele behandeling 4 keer het oppervlak van een A4-formaat kunnen onderkoelen. Er kan dus een groot oppervlak worden behandeld. We behandelen maag/taille/buik/flanken/heupen in 1 behandeling! Over de hele linie verlies je dus centimeters! 

Meten = weten

Na de 1e CRYO behandeling meten we jou op 3 punten (maag, buik en heupen) over je sportkleding, op. Kom je voor je 2e CRYO dan doen we opnieuw een meting op dezelfde hoogte en plek. Hierdoor weet jij direct wat het resulataat is van de cryolipolyse . Vrouwen hebben gemiddeld na de 1e behandeling al 2-4 cm verlies buikzone. Er zijn dus veel cm te verliezen bij herhaling van de behandelingen! Ook als je niet sport is dit een effectieve methode om je buikvet te verminderen.

Sporten heeft geen extra effect op het resultaat van de cryo. De cryo is een unieke behandeling op zich. Uiteraard is sporten wel aan te raden voor je conditie of als je wilt afvallen. Echter heb je moeite met sporten dan is de cryo behandeling ook voor jou geschikt.

Met 2 behandelpads behandelen we in 1 behandeling de maag / taille / buik / flanken en heupzone!

De voordelen

Behandelzones

Hoe werkt het

Proefbehandeling € 79


Kuur 3 behandelingen € 250

De mogelijkheden

De kosten

medisch goedgekeurd en bewezen effectief

Meten = weten

Vooraf uitleg 

Veel gestelde vragen

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig om 8-12 cm te verliezen en overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd en verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4 weken. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en goede voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men erna ook de leefstijl aanpast. Indien men minder let op voeding en beweging kunnen er enkele behandelingen extra nodig zijn. 

De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4-6 weken. Het uiteindelijke effect is na enkele weken al merkbaar. Je mag zoveel behandelingen als je zelf wilt. Heb je een hoog BMI en veel buikvet, dan kun je langer doorgaan totdat je buikvet flink is verminderd.

In een behandeling kunnen we met onze 2 x A4 formaat pads de maag, taille, flanken en heupen in één behandeling aanpakken (afhankelijk van de figuurvorm).

We hebben speciale beenpads voor bovenbenen zone en dijbenen (tot bepaald formaat bovenbenen).

Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om voldoende proteïne te eten, dagelijks 90 gram.  Het Inshape Proteïnedieet heeft 90 gram proteïne én bevordert het effect van de  behandeling.

Nee, de CRYO apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 60 minuten door deze onderkoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

Nee, deze behandeling is pijnloos. Natuurlijk voelt het wel koud aan waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen als een klein schaafwondje.  Na de behandeling is de huid verdoofd en voel je er niks meer van.

Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging, sporten of op de powerplate en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat.

Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze CRYO-apparatuur is namelijk medisch gecertificeerd.

Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met mij op zodat ik jou verder kan helpen.