Bodyshaping met EMS Reshape

  • Ideaal na zwangerschap!
  • Vet verminderen
  • Sterkere buikspieren
  • Rondere billen
  • Lage rugklachten verdwijnen
  • Versterkt de CRYO-behandeling 
  • Sessie van 30 minuten

Buik en bilspieren

EMS Bodyshaping stimuleert maximale spiercontracties die je niet kunt bereiken tijdens een gewone trainingssessie. Deze sterke spiercontracties zorgen ervoor dat zowel het aantal spiervezels als het volume van elke afzonderlijke spiervezel toeneemt. Tijdens deze contracties verbruiken de spieren vet, waardoor ook je vet daar afneemt. De EMS traint de rechte en zij buikspieren zeer intensief met 1 pad. Met 2 pad is het mogelijk de billen te trainen tot mooie ronde strakke billen. 

Werking EMS

Als het gaat om het krijgen van een strakker lichaam, draait het niet alleen om vetverlies. Ons lichaam bestaat namelijk voor 30-40% uit spierweefsel. EMS is ontworpen om zowel vet te verminderen als spieren op te bouwen. Het resultaat is een strakkere en plattere buik met beter gedefinieerde spieren of stevigere en rondere billen. Deze technologie biedt snellere resultaten dan conventionele methoden. Effectief na de EMS indien je na zwangerschap je spieren zijn verslapt en lage rugpijn hebt. EMS gaat diep en bereikt ook de rugspieren. Hierdoor verdwijnt lage rugpijn al na enkele sessies.

Snel resultaat

EMS een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van 2 tot 3 dagen. In een periode van 5 weken krijg je sterkere abs en rondere billen. EMS is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator. Ook hebben onderzoeken aangetoond dat EMS  kan leiden tot een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag, vooral van de buikstreek.

Proefbehandeling € 39 en Kuur 8x € 295

De voordelen

De kosten

Buikspieren trainer
Ook voor mooie strakke billen

De resultaten

Z

Veel gestelde vragen

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 8-16 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd en slappe buikspieren zijn hersteld. De behandelingen vinden plaats 1 of 2 x per week (afhankelijk van je overige beweging/sport). Het uiteindelijke effect is na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en ons Proteïne Dieet geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men erna ook de leefstijl aanpast. Indien men minder let op voeding en beweging kunnen er enkele behandelingen extra nodig zijn.

Je het volgende behandelen:

• Buik, maag flanken of
• Billen (en evt. heupen) of
• Voor- of achterkant benen of
• Binnenkant bovenbenen

Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om goed op de voeding te letten en koolhydraten en vetten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan. We hebben een Proteïne Dieet die je kunt volgen.

Nee, deze behandeling is pijnloos. 

Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging, sporten en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat.

Ja, de behandeling is 100% veilig. 

Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties. Zo mag je geen metalen voorwerpen op of in je lichaam hebben rond de buik zone. Een spiraaltje is ook een contra-indicatie, Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.