Spierversterking

Spierversterking: buik en billen

Heb je last van slappe buik en bilspieren en wil je deze effectief en snel versterken? Dan is EMS Reshape de oplossing. EMS Reshape biedt een verantwoorde en efficiënte manier om je buikspieren te trainen, zelfs als je niet mag, wil of kan sporten. Ideaal voor moeders, bijvoorbeeld na de bevalling(en) of voor anderen met slappe buikspieren. Ook effectief bij lage rugpijn veroorzaakt door slappe buikspieren. EMS Reshape maakt gebruik van geavanceerde elektrische spierstimulatie om je spieren op te bouwen zonder dat je een intensieve en vermoeiende workout hoeft te ondergaan. In slechts 30 minuten kun je dezelfde resultaten behalen als bij 20.000-30.000 sit-ups of squats! Dit maakt EMS Reshape ideaal voor mensen met een drukke levensstijl of specifieke beperkingen.

De voordelen

  • Tijdbesparend: Geen uren in de sportschool doorbrengen. Met EMS Reshape bereik je in een fractie van de tijd vergelijkbare spieropbouw resultaten.
  • Effectief: EMS Reshape zorgt voor maximale spiercontracties, wat leidt tot spierversterking en toning.
  • Individuele Behandeling: Elke sessie wordt aangepast aan jouw behoeften en doelen, wat een persoonlijke benadering garandeert.
  • Geschikt voor Iedereen: EMS Reshape is geschikt voor mensen die niet actief kunnen sporten, maar toch willen werken aan hun lichaam.

De weg naar succes

Intake gesprek

Voordat je start met een behandeling hebben we een persoonlijk gesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken en krijg je uitleg over de apparatuur en het Proteïnedieet.

Voedingsadvies

We adviseren meer proteïne te eten om de behandelingen te bevorderen. Proteïne bevordert de spieropbouw. Het is belangrijk om de adviezen en tips op te volgen om het maximale uit de behandeling te halen.

Behandeling volgen

Je volgt 1 of 2x per week behandelingen met de EMS Reshape

Meten = weten

We kunnen om de 5 weken je gewicht bijhouden en je buikomvang meten om de voortgang en het aantal centimeters dat je bent kwijtgeraakt te evalueren. LET OP: het is geen verplichting. Indien jij je fijner voelt om dit zelf bij te houden is dat ook mogelijk.

Oplossing:

EMS Reshape buik 1 pad
EMS Reshape billen 2 pads