Gerichte vet reductie!

Introductie korting in juli en augustis:
€ 100 op de 1e kuur.

Alle voordelen op een rij:

 • Versnelt vet verminderen
 • Op jouw probleemgebieden
 • Zones: buik, armen, benen, dijen, heupen, billen of onderkin 
 • Al na 1 behandeling merkbaar!
 • Cellulite vermindering 
 • Huidversteviging
 • Pijnloos en ontspannend

Gerichte vetreductie in specifieke probleemgebieden

De Lipolaser behandeling richt zich op specifieke probleemgebieden waar vetvermindering gewenst is. Door de laserpads op het probleemgebied te plaatsen wordt vet afgebroken en doelgericht uit dát gebied verwijderd. Dit is een groot voordeel ten opzichte van voeding en lichaamsbeweging die het totale lichaamsvet kunnen verminderen, maar geen specifieke zones aanpakken. De Lipolaser kan dit wél!

Hoe werkt het

De LipoLaser is een apparaat dat werkt met veilige en pijnloze laserlichttechnologie. Het richt zich op de gebieden waar je graag vet wilt verminderen. De laserstraal dringt door je huid en laat de vetcellen licht absorberen. Wanneer de vetcellen genoeg licht hebben opgenomen, ontstaan er kleine gaatjes in de celwand. Hierdoor komen water, glycerol en vetzuren vrij uit de vetcellen. Doordat de vetcellen krimpen, verlies je centimeters en wordt je huid strakker en gladder. Het laserlicht stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine, wat helpt om je huid stevig te maken. Dit betekent dat je niet alleen slanker wordt, maar ook een strakkere huid krijgt. De vrijgekomen vetzuren en glycerol worden door je lichaam als energie gebruikt. Zo worden de vetcellen kleiner en verlies je centimeters op de gewenste plekken. 

Vergelijkbare resultaten als Liposuctie

Onafhankelijke onderzoeken laten zien dat laserbehandelingen soms net zo goed werken als liposuctie. Vaak zie je meteen na elke behandeling al verschil. Als je na de behandeling gaat sporten, helpt dit om het vrijgekomen vet sneller weg te werken. De LipoLaser-behandeling is ook veel goedkoper dan liposuctie en andere technieken met geluidsgolven of lasers.

Sporten versterkt het effect van de behandeling

Sporten heeft extra effect op het resultaat van de LipoLaser. Na de behandeling is het belangrijk om binnen 3 uur minstens 30 minuten te sporten. Wij bieden de LipoLaser-behandeling aan in combinatie met de Vacustep en onze HIIT Powerplate Workout en Infraroodcabine. Deze sporten zijn speciaal gericht op vetverbranding, wat nodig is na de behandeling. Enige conditie is wel vereist. Heb je die nog niet dan is het aan te raden om eerst 8x de sportkaart te doen en bij de 2e kaart de Lipolaser.

Meer zones tegelijk behandelen

De Lipolaser heeft 16 pads beschikbaar. Afhankelijk van je postuur en wensen is het mogelijk om meerdere zones te behandelen. Iedere vrouw is uniek en daarom bespreken we graag vooraf wat voor jou mogelijk is. Een voorbeeld wat eventueel mogelijk is indien je de behandeling combineert met sporten: buik en benen of armen buik en heupen. 

Niet sporten? Combineer Lipolaser met EMS Reshape

We bieden de mogelijkheid om de LipoLaser te combineren met de EMS Reshape. De EMS traint je spieren en verbrandt vet op de behandelde zone. Wil je met EMS combineren dan is 1 zone per keer mogelijk! Dus de buik óf benen óf billen etc.

Unieke behandeling met persoonlijke aanpak

De LipoLaser is een unieke behandeling die je kunt combineren met onze sportmethoden en de EMS Reshape. De resultaten zijn geweldig! Voordat je met de kuur start, vul je onderstaande het aanvraagformulier in. Samen plannen we dan de eerste sessie in of eerst een informatie gesprek.

Hoe werkt het

Behandelzones o.a

De voordelen

medisch goedgekeurd en bewezen effectief

Veel gestelde vragen

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld is na 1 kuur (8 behandelingen) een reductie van 8-16 cm mogelijk. Wil je meer centimeters vet verliezen dan kun je meer kuren van 8x volgen. 

Afhankelijk van je postuur kunnen verschillende zones tegelijk worden behandeld, zoals armen, buik, heupen. We bekijken samen met jou welke zones er behandeld kunnen worden en welke tegelijk. 

 Je mag zoveel kuren doen als je zelf wilt. Heb je een hoog BMI en veel buikvet, dan kun je langer doorgaan totdat je buikvet flink is verminderd.

Onze sportmethoden zijn gericht op vet verbranding én het beste zijn voor vrouwen die willen afslanken. We weten uit ervaring dat de kuur dan optimaal werkt en we centimeter garantie kunnen bieden.

Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om voldoende proteïne te eten, dagelijks 90 gram.  Ons dagschema heeft 90 gram proteïne én bevordert het effect van de  behandeling.

Nee, deze behandeling is pijnloos. 

Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze apparatuur is namelijk medisch gecertificeerd.

Lipolaser met 16 pads

Afhankelijk van je postuur of wensen zijn er meerdere zones tegelijk mogelijk. We bespreken dit voordat je start met de kuur.

€ 100 korting in juli en augustus! Dus voor € 295!

Voorwaarden:

 1. Na de behandeling is sporten in onze studio noodzakelijk om het vrijgekomen vet te verbruiken. 
 2. Niet sporten? Dan is EMS Reshape buikspier training een goed alternatief.
 3. Vooraf thuis douchen en gebruik  geen bodylotion of crème op de behandelzone op de dag van de behandeling.
 4. 3 uur voor de sessie geen zware maaltijd. alcohol of cafeïne
 5. De huid op de behandelzone dient droog te zijn.
 6. Drink 2 liter water op de dag zelf en de dagen erna, om afvalstoffen af te voeren, die zijn vrijgekomen.
 7. Neem een handdoek en fles water mee
LIPOLASER Buik en benen
LIPOLASER buik en armen

Aanvraag Lipolaser behandeling

Naam(Vereist)
Ik wil graag een Lipolaser behandeling voor mijn:
(Het aantal tegelijk te behandelen zones is afhankelijk van je postuur. We bespreken vooraf wat er bij jouw postuur mogelijk is en maken een behandelplan).
Ik wil graag een Lipolaser behandeling en deze combineren met:
Ik kies voor:
1. Binnen 3 uur na de behandeling is sporten (waarbij je zeker weet dat je 30 minuten vet verbrandt) nodig. 2. Gedurende de behandeling moet je een veiligheidsbril dragen welke door het personeel wordt verstrekt. 3. Vooraf thuis douchen en gebruik geen bodylotion of crème op de behandelzone op de dag van de behandeling. Eet en drink 3 uur vooraf geen zware maaltijd. alcohol of cafeïne. 4. De huid op de behandelzone dient droog te zijn. 5. Drink 2 liter water op de dag zelf en de dagen erna, om afvalstoffen af te voeren, die zijn vrijgekomen. 6. Neem een handdoek en fles water mee naar de behandeling.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.