Welkom bij SHAPE THE BODY

Sinds 2006 begeleidt Evelien vrouwen die hun gewicht willen verminderen. Eerst in Smilde en na een verhuizing naar Emmen voortgezet. Met een combinatie van sporten in warmtecabines en het proteïne dagmenu is het mogelijk in gewicht te minderen en centimeters te verliezen. Gewichtsverlies vereist altijd een kritische blik op je voedingspatroon en aanpassingen die voor jou werken. Ons proteïne dagmenu is eenvoudig te volgen en gaat uit van gezonde dagelijkse producten. Volg je al een ander dieet en dat gaat goed, dan is het natuurlijk prima om hiermee door te gaan. Sporten is essentieel voor je lichaam, en de warmtecabines helpen je sneller vet te verbranden en conditie op te bouwen.

Evelien is gewichtsconsulent (LOI) en heeft de opleiding Hatha Yoga en Pilates gevolgd. Door deze kennis heeft zij de oefeningen in de warmtecabines gericht op het versterken van het hele lichaam vanuit de Core, resulterend in sterkere buik- en rugspieren. Door de snelheid waarmee je de oefeningen (op den duur) doet ga je vet verbranden en verbetert je conditie. Als gecertificeerd Powerplate-instructeur weet Evelien ook de Powerplate effectief te gebruiken voor een dynamische spieropbouwende workout. Een grotere spiermassa vraagt meer energie waardoor je ook met de Powerplate kunt afslanken. 

Vanaf mei 2024 is Isabelle Bernard ons team komen versterken als massagetherapeut en fitnesstrainer. Zij verzorgt de manuele spiermassages op woensdag en vrijdagavond en brengt haar expertise als fitness trainer in om de Powerplate-trainingen nog dynamischer te maken. Ze is gespecialiseerd in oefeningen voor rugspierversterking.

Vorig jaar hebben we onze studio uitgebreid met effectieve behandelingen om vetproblemen op specifieke zones aan te pakken en vrouwenproblemen zoals urineverlies, oedeem en vetverklevingen te verhelpen. De resultaten zijn buitengewoon positief, waardoor steeds meer klanten uit Emmen en ver daarbuiten ons weten te vinden. Mannen zijn ook welkom voor onze CRYO-behandeling. Mannen ervaren specifieke problemen zoals gynaecomastie (mannenborsten) of een hardnekkig buikje, die effectief met CRYO aangepakt kunnen worden.

Bij Shape The Body geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt iedereen een op maat gemaakt programma of behandeling, waarbij je van begin tot eind wordt begeleid.

Je kunt eenvoudig online boeken. Wil je liever langskomen voor een intake? Dat kan natuurlijk ook. Ook deze is online in te boeken. We zijn doordeweeks dagelijks geopend en om de week ook op zaterdag.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Shape The Body!

 

Evelien & Isabelle

Coaching, voeding en sport opleidingen

  • Gewichtsconsulent LOI Cursus (2006)
  • Instructeur TFM warmtecabines via Perfect Power (2006)
  • Powerplate Instructor via PowerPlate opleidingen (2008)
  • Lifecoach via Sonnevelt opleidingen (2014)
  • Basiskennis Anatomie via Queno sportopleidingen (2020)
  • Hatha Yoga docent via Queno sportopleidingen (2020)
  • Access Bars Practitioner via Petra Siemers (2022)
  • Reiki 1 cursusdag via Orenda (2022I)
  • CRYO, EMS en Compressietherapie behandelcursus via AVIfit (2023)
  • BHV via MDO Safety (2023)