Reviews

Geef een review

Alleen voor klanten die een eigen ervaring willen vermelden.

Reviews ontvangen:

Powerplate

mei 7, 2024

Net een powerplate training gedaan, spiertraining voor benen, billen, buik (en flubberarmen๐Ÿ‘๐Ÿ‘) total workout in een half uur. Het gaat super! Bijkomend voordeel, voor mij in ieder geval, je hoeft bij Evelien geen abonnement afsluiten. Dit ga ik nog wel even doorzetten!

Anneke

Power plate en EMS

mei 7, 2024

Door een vriendin in aanraking gekomen met shape the body. Evelien denkt heel erg met je mee , en geeft goede uitleg van de apparaten. Door mijn rugklachten het advies gekregen van Evelien om Ems therapie te volgen , om mijn buikspieren wat sterker te maken, en het resultaat is er zeker. Ook de powerplate mocht ik proberen en de oefeningen zijn veel zwaarder en effectiever dan dat je van te voren kunt bedenken. Mooie bijkomstigheid is dat mijn hiel klachten ook zijn verminderd door de powerplate. Kortom een laagdrempelige en veilige omgeving om aan je lichaam te werken zonder dat je gepusht word of over je grenzen gaat en je toch wat centimeters kwijt raakt en lekkerder in je vel zit. Ik ben erg blij dat we Evelien hebben ontdekt.

Karin

EMS bodyshaping

mei 6, 2024

Ik heb de EMS bodyshaping bij Evelien gedaan en het heeft gewerkt !!

Ik ben super blij met het resultaat.

Evelien is ook super aardig, kijkt samen naar oplossingen en geeft je ook nog advies over de lichaam etc.

Fijne ervaring en ga zeker nog veel andere behandelingen bij Evelien doen.

JB

Compressie therapie na liposuctie

mei 4, 2024

2 weken na mijn liposuctie ben ik bij Shape the body begonnen met compressietherapie.

Dit om het vocht uit mijn benen te krijgen. Al na 1 behandeling voelde ik duidelijk verschil.

Ik heb het idee dat de genezing na de liposuctie hierdoor heel voorspoedig verliep.

Ik heb de kuur van 2x in de week gedaan, en ga hierna door met een onderhoud van 1x in de week.

Jammer dat de klinieken die liposuctie uitvoeren, deze therapie niet onder de aandacht brengen bij hun patiรซnten. Het is echt een aanrader. En nu al heel blij met het resultaat.

Bij Shape the body word goed met je meegedacht. Evelien is vakkundig en gastvrij. Ik kom er graag!

Irene

Centimeters kwijt met cryolipolise

mei 2, 2024

Na 2 cryobehandelingen al veel centimeters kwijt bij de buikzone (6 cm). Ik dacht eerst dat ik het me inbeeldde met bepaalde kledingstukken, maar de centimeterband liegt niet! Het is echt zo. Op naar de volgende cryobehandeling ๐Ÿ˜€.

Evelien is erg toegankelijk en de sfeer in de studio is heel gemoedelijk.

Een fijne plek om aan je figuur te werken!

Rina

Cryo en compressie therapie met rolshaper

april 29, 2024

Bij Shape the body van Evelien heb ik de Cryo behandelingen gedaan. Daarna ben ik begonnen met de compressie therapie met bodywraps, die voor een mooier silhouet zorgen. Ook doe ik de rolshaper daarbij en ben net begonnen aan de Power Plate.

Ik zie het verschil niet op de weegschaal, maar kom nu wel in een broek die ik op marktplaats heb gekocht, maar die ik nog nooit gepast heb ๐Ÿ˜.

Roelle

CRYO

april 29, 2024

Na 2 keer een cryo-behandeling gehad te hebben, vandaag een half uur gesport in de warmtecabine. De eerste kilo’s zijn er af en de eerste positieve reacties van collega’s zijn een feit. De studio is kleinschalig en gemoedelijk. Ik ben heel tevreden en blijf zeker terugkomen. Aanrader!!

Jolanda

Compressietherapie

april 29, 2024

Na 1 behandeling te hebben gehad loop ik lichter. Geen pijnlijke benen meer en makkelijker kunnen bewegen. Ook valt mijn broek ruimer dan voor de behandeling…

Gea

Warmtecabine

april 29, 2024

Fijne manier om te sporten en snel resultaat.

Marleen

Cryo en warmtecabine training

april 29, 2024

Bij Evelien van Shape the Body is het gezellig, maar wat vooral belangrijk is, ze geeft je goede begeleiding en uitleg over alles. Ook over voeding. In een maand tijd 2x per week (10 lessen)in de warmtecabine + daarbij eventueel 4x een cryo behandeling (1x per maand), kun je heel wat centimeters verliezen. Zelf ben ik totaal 41 cm kwijt, en ongeveer 4 kilo. Dus ik adviseer zekers Shape the Body, want je behaalt echt als je wilt, een mooi resultaat. Gysela

Gysela