Rol Shaper

De Rol Shaper is ideaal voor het masseren en losmaken van vastzittend vet op de benen, billen, buik, rug en armen. Dit betreft vet dat zich gedurende langere tijd heeft opgehoopt en moeilijk weg gaat. Door voorafgaand aan een training of behandeling kort te rollen, kan de vetafbraak worden versneld.

Rol shaper

Dé oplossing tegen vetverklevingen en cellulite!

Wat is de Rol Shaper?

De Rol Shaper is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontworpen om vastzittend vetweefsel los te masseren en te mobiliseren. Dit vetweefsel, dat zich vaak gedurende lange tijd heeft opgehoopt en verkleefd is op de buik of benen zone, gaat ondanks gewichtsverlies of sporten niet weg. De Rol Shaper biedt een effectieve oplossing om dit vet aan te pakken.

Hoe werkt de Rol Shaper?

De Rol Shaper maakt gebruik van gecontroleerde rollende bewegingen en massage om de circulatie te verbeteren, vetweefsel los te maken en cellulitis te verminderen. Deze innovatieve benadering bevordert de afbraak van vet, verbetert de huidtextuur en verhoogt de algehele lichaamstonus. Je start vanaf de voeten en richting de buik. Het rollen duurt circa 20 minuten.

Voordelen van de Rol Shaper
  • Cellulitisvermindering: De Rol Shaper richt zich op het verminderen van cellulitis, wat leidt tot een gladdere huid.
  • Vetmobilisatie: Vastzittend vet wordt losgemaakt, wat het gemakkelijker maakt om te verbranden tijdens lichaamsbeweging.
  • Huidverstrakking: Door de massage wordt de huid strakker en elastischer.
  • Verbeterde Circulatie: De verbeterde doorbloeding draagt bij aan een gezondere huid en een betere algehele gezondheid.
  • Stressvermindering: De massage met de Rol Shaper kan ontspannend zijn en stress verminderen.

Combinatie met andere behandelingen

De Rol Shaper kan uitstekend worden gecombineerd met onze andere behandelingen, om jouw gewenste resultaten te maximaliseren. Dit maakt het een waardevolle aanvulling op ons scala van diensten voor figuurcorrectie en lichaamsverzorging.

Bij een kuur te boeken 8x voor € 40