Manuele Spiertherapie

Voordelen

  • Verbetering doorbloeding
  • Spierherstel
  • Ontspanning
  • Lymfestroom stimuleren
  • Verlaagd de bloeddruk

Manuele Spiertherapie

Door Isabelle Bernard

SPIERKNOPEN:

Spierknopen, ook wel triggerpoints genoemd, zijn pijnlijke, voelbare verhardingen in de spieren die vaak voor lokale pijn en soms ook uitstralende pijn kunnen zorgen. Deze knopen ontstaan door overbelasting, stress, verkeerde houding of blessures.

Manuele spiertherapie is een effectieve behandelmethode waarbij door middel van gerichte massage de spierknopen worden aangepakt. Door de druk en beweging tijdens de massage wordt de doorbloeding in de spier verbeterd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de spier zich kan ontspannen. Dit resulteert in verlichting van pijn en spanning, en verbetert de flexibiliteit en het functioneren van de spier. Het is een doeltreffende manier om spierknopen te behandelen en het welzijn van de spieren te bevorderen. 

MANUELE  SPIERTHERAPIE door Isabelle
Bestaat uit het onderzoeken van de spieren en het wegnemen van spanningen en knopen (verhardingen). Onderliggende myofasciale triggerpoints kunnen vaak aanleiding zijn voor pijn, bewegingsbeperking en krachtverlies. Door mijn behandelingen wordt de functie van de spier weer hersteld, zodat stabiliteit, mobiliteit en kracht weer in harmonie functioneren.

PRIJSLIJST MANUELE  SPIERTHERAPIE

1 uur                                                  € 75 

Extra: Aromatherapie                      €   5

Woensdag en vrijdagavond. Vanaf 8 mei online te boeken.