Spieropbouw

Een gespierder lichaam

Geen uitputtende sportsessies, maar toch een strakker lichaam? Met de Powerplate Next Generation is het mogelijk. Hiermee kunnen we op verantwoorde wijze en met weinig tijd veel bereiken. Het is zeer geschikt als je niet wil of kunt sporten, maar ook als extra naast het sporten. Perfect voor het trainen van je hele lichaam, zonder intensieve krachttraining. Een training van 20 minuten = 1,5 uur fitness! 

De weg naar succes

Shape The Body staat voor persoonlijke aandacht en begeleiding.  We zorgen voor de juiste ondersteuning zodat wij samen jouw doelstelling bereiken. In het onderstaande plan zie je de stappen die wij samen zullen doorlopen om jouw doel te bereiken.    

Gezondheid & leefstijl

Aan de hand van een gezondheid- en weeganalyse zien we hoe het lichamelijk met jou gesteld is. De leefstijlanalyse geeft inzicht in de mogelijke oorzaak van eventueel overgewicht. 

Behandelplan & voedingsadvies

De analyse en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijke behandelplan. Met het voedingsadvies wordt rekening gehouden met jouw gezinssituatie, gezondheid en wensen. 

Voedingsadvies opvolgen

Je gaat zelf aan de slag met je persoonlijk voedingsadvies.  Spieren opbouwen doe je door een eiwitrijk te eten. We adviseren  AVI SLANK maaltijdvervangers. Dit product bevat veel eiwitten voor behoud en herstel van de spieren. Je kunt AVI Slank combineren met het eiwitrijk menu. Om jouw doel te bereiken is het belangrijk dat onze adviezen en tips worden opgevolgd. 

Behandeling volgen

Je komt 2 x per week voor de Powerplate Training van 20 min. Je krijgt een persoonlijk programma dat afgestemd is op jouw conditie en gezondheidstoestand. Heb je nog plaatselijk vet dan is de training te combineren met Coolsculpting of rol Shaper. 

Meten = weten

Wij zijn jouw stok achter de deur! Wekelijks vindt er een weegmoment plaats. Hierbij wordt onder andere gekeken naar jouw gewicht, vet en vocht.  Om de 5 weken meten we je lichaamsomvang om te bekijken hoeveel cm je bent verloren.

Oplossing: